Kenzo X H&M Х Стилян

Представяме ти колекцията KENZO х H&M по начина, по който я усещат и разбират хората от улицата. Всеки от тях има собствен стил и различно виждане за стрийт културата.

Кой си ти ?

Аз съм Стилян, по известен като supamen или eatclit. Двадесет и седем годишен тинейджър от Младост I.

img_7750
Бомбър – 269 лв.

img_7761

С какво те знаят хората?

Хората ме знаят със снимките, които правех с лентовия си фотоапарат по време на неуморните среднощни приключения от нощния живот на София (и не само), в периода 2К10-2К15. Впоследствие и фотоблога, който създадох – supamen.com, който е в творческа пауза от известно време.

img_7777

img_7766

img_7787

Какво има в гардероба ти?

В гардероба ми винаги има поне няколко чифта тесни черни дънки, късо кожено яке, бомбър, доста ризи, огромна колекция от винтидж тениски с щампи, суетшърти с цип и качулка, бели V-neck тениски с къс ръкав, които обличам под ризите и snapback шапки с права козирка, от които също имам добра колекция. Няма как да не спомена и кутиите с кецове, които ако наредя една върху друга ще стигнат до втория етаж!

img_7801
Тениска – 74.99 лв.

img_7793

Защо избра точно тези дрехи от колаборацията KENZO x H&М?

Защото мисля, че се доближават максимално до моя стил на обличане и това, което нося в ежедневието си.

img_7829
Шапка – 74.99 лв.

 

Какво е за теб стрийт културата?

Стрийт културата е движещата креативна сила на един град, която постоянно се развива, вдъхновява и въвлича жителите му в нови и нови измерения.

img_7825
Ключодържател – 54.99 лв.

Колекцията ще се появи в над 250 магазина на H&M по цял свят на 3 ноември 2016г. В България ще бъде налична в H&M бул. Витоша 6 и онлайн.