KENZO х H&M x SELF

Представяме ти колекцията KENZO х H&M по начина, по който я усещат и разбират хората от улицата. Всеки от тях има собствен стил и различно виждане за стрийт културата.

Кой си ти?

Казвам сe Любо , но всички ми викат SELF от години насам. Първоначално беше само татуировка върху кокалчетата на ръката ми впоследствие стана прякор, превърна се в самата ми същност. Бих се определил като сянка, която не може да си намери мястото и именно затова го създавам сам.

img_7145
Дълго палто – кимоно с две лица KENZO x H&M – 449 лв.

img_7155

С какво те знаят хората?

Хората ме знаят с това че правя музика. Под музика по-точно имам предвид, че правя себе си и не мога да се определя с един стил. Понякога правя много dark рап, друг път ме избива да припявам на много емоционални бийтове, в зависимост как се чувствам на момента. Храня този процес главно от чисти емоции, преживявания и нищо повече.

img_7190

img_7153

В твоя гардероб има?

В моя гардероб главно обитават монохромни дрехи, които излъчват собствената ми енергия. Бомбъри, черни шлифери и скъсани пуловери са есенциални за мен. Обичам да нося скейт кецове.

img_7227
Пуловер KENZO x H&M – 139 лв.

 

img_7253

Защо избра точно тези неща от колаборацията на KENZO x H&M?

Понякога просто като погледнеш нещо и знаеш, че е за теб и че ще ти стои добре, както и че отговаря пълноценно на вътрешното ти аз. Като човек, който носи предимно черни дрехи, контрастът на дадената цветна колаборация между KENZO x H&M подчертава собствения ми стил, но изпъква с капка живот също.

img_7262
Риза с цип KENZO x H&M – 109 лв.

img_7277

За теб стрийт културата е?

За мен стрийт културата e нещо, което изкарва вътрешността ти към външния свят. Бъдейки част от тази култура, e начин да се срещнеш с хора, които споделят автентични виждания за самите тях, показвайки в същото време перспективата им върху света. Стрийт културата е метод да изразявам себе си в най-висока йерархия на материално ниво и никога няма да спре да бъде.

img_7281

img_7280

Колекцията ще се появи в над 250 магазина на H&M по цял свят на 3 ноември 2016г. В България ще бъде налична в H&M бул. Витоша 6 и онлайн.