Тигри и цветя върху кимона и бомбъри в колекцията Kenzo х H&M

Преди няколко дни H&M разкри пълният Lookbook, заснет към колекцията KENZO х H&M.

Не можем да скрием, че колаборацията привлече и нашето внимание с ярките си цветове, животинските принтове, смелите кройки и релефни материи. Решихме да я представим през погледа на 4-ма души, които имат отношение към стрийт културата и модата. Всеки от тях има силно изразена индивидуалност, точно като всяка дреха от колаборацията KENZO х H&M. Те имаха възможност да си изберат по няколко дрехи и аксесоари от колекцията, които да  комбинират с неща от техния гардероб.

В няколко отделни поста ще ви покажем тяхната селекция и начина, по който биха ги носили в своето ежедневие. Не ни пропускайте през следващите дни.

139 лв74.90 лв74.90 лв.

Интересното е, че за колаборацията си с H&M Карол и Умберто за първи път използват обновени вариации на мотиви от архива на KENZO.

Мъжката част от колекцията KENZO x H&M е доста дръзка, а за много голяма част от мъжете сигурно е направо шокираща. Тя отбелязва многообразието от принтове и цветове и подчертава свободата да изразиш себе си.

Кройките в дамските предложения черпят вдъхновение от кимоното, воланите придават фолклорно очарование, а спортните форми внасят градска енергия.

Дизайнерската колаборация е представена от талантливи и вдъхновяващи посланици:

Писателят и активист Amy Sall, фотографът Youngjun Koo, артистът и DJ Juliana Huxtable, музикантът и пърформанс артист Oko Ebombo, модният редактор Harriet Verney, гримьорът Isamaya French, артистът Ingrid, музикантът Anna of the North, моделът и рапър Le1f, както и моделите Mae Lapres, Hao Liu, Selena Forrest, Tom Gaskin, Julia Banas и Pierre Painchaud.

 

Колекцията ще се появи на 3 ноември 2016 г. в над 250 магазина на H&M в цял свят. У нас ще бъде налична в H&M бул. Витоша 6 и онлайн.