Kenzo х H&M х Аделина

Представяме ти колекцията KENZO х H&M по начина, по който я усещат и разбират хората от улицата. Всеки от тях има собствен стил и различно виждане за стрийт културата.

Коя си ти?

Казвам се Аделина Желязкова от Димитровград . На 21 години съм и отскоро живея и уча в София. Харесвам динамиката на града и разнообразието, което предлага. Постоянно ме среща с нови хора, които ме обогатяват като личност.

img_7471
Блуза с копринена яка KENZO x H&M – 89.90 лв.

img_7408

img_7428

img_7476

С какво те знаят хората?

С това, че дълго време се занимавах с модерен балет, джаз, хип-хоп и характерни танци, но сега само с актьорско майсторство. Доста енергичен и шумен човек съм и е трудно да бъда забелязана през деня. Някой каза, че съм като Жената котка.

img_7350
Късо кимоно с две лица KENZO x H&M – 349 лв.
img_7353
Очила KENZO x H&M – 74.90 лв.

В твоя гардероб има?

Почти всичко е черно. Нали ви казах – Жената котка.

img_7383

img_7400

Защо избра точно тези неща от колаборацията на KENZO х H&M?

Колаборацията е доста цветна, което си е голям контраст с мен и беше супер предизвикателство. Хареса ми японският стил в бомбъра и особено кожените ръкавици.

img_7387

 

За теб стрийт културата е?

Стрийт-култ към свободата да изразяваш себе си навсякъде. Вдъхновявам се и ми е важно, защото това обогатява работата ми на сцена. Според мен съвременният артист трябва да има отношение към начина на изразяване на останалите хора и да черпи много от улицата. Освен това начинът на живот е доста по-анархичен и краен, което си е в моята природа.

 

img_7488
Кожени ръкавици KENZO x H&M – 119 лв.

img_7501

Колекцията ще се появи в над 250 магазина на H&M по цял свят на 3 ноември 2016г. В България ще бъде налична в H&M бул. Витоша 6 и онлайн.