Кендрик показа пред публика новия Nike Cortez

Откакто изпълнителят смени Reebok с Nike, феновете му постоянно са в очакване на модел, който ще излезе на пазара. За няколко месеца в социалните мрежи се показа какво ли не, като имаше и снимки, пуснати от личния профил на Кендрик.

Миналата вечер обаче бе поднесена поредната изненада. Рапърът от Комптън бе поканен на един от мачовете на Колежанската лига по американски футбол – между Алабама и Джорджия. Той бе гост на събитието, но на полувремето изведнъж започна концерт на паркинга на залата. Доста неочаквано. На сцената, разбира се, излезе Кендрик, а първо впечатление веднага направи новият Cortez Kenny 1, който носеше.

Моделът е доста по-различен от това, което видяхме през изминалите месеци. Семпла обувка, точно в стила на Cortez, направена изцяло от кожа. Цветът е бял с огромен контурен надпис от външната страна – “DAMN”, а от вътрешната е логото на Nike. Етикетът на езика също е променен. Там ,освен swoosh-a, със същия шрифт вместо NIKE е изписано DAMN.

 

nike-cortez-kenny-1-kendrick-lamar-av8255-106-4nike-cortez-kenny-1-kendrick-lamar-av8255-106-3nike-cortez-kenny-1-kendrick-lamar-av8255-106-2

Релийзът е отново на на 26.01.2018, в деня на церемонията на наградите Грами. Цената ще е 100$, а мястото, откъдето може да ги закупиш, е Nike.com.