Kan Wakan с троен албум и премиера в София

Първата спирка от турнето на KAN WAKAN e София. Георги Линев ще представи своя троен албум Phantasmagoria пред публиката в Sofia Live Club. Един от най-успешните български музиканти зад граница ще отведе столичната публика в музикална колаборация от акустично и електронно звучене.

След успешните си концерти по цял свят, Георги е готов с най-големия си проект до този момент и избира родната България, за да представи Phantasmagoria. Тройният концептуален албум се равнява на дълго пътуване, защото отнема на музикантите 3 години за реализиране, но резултатът е повече от добре свършена работа, включваща записи от София до Лос Анджелис. По проекта Kan Wakan работи с много гост вокалисти и изпълнители, със Софийската филхармония и музикантите, с които често свири на живо в България – Васил Вутев (барабани) и Евден Димитров (бас китара).

Първите сингли от Phantasmagoria са песните Molasses, I Would и Like I Need You. Те отдавна се излъчват в медиите по цял свят, привличайки слушателите със своето минималистично и красиво разпръскване на емоциите. Музиката на Kan Wakan се отличава с характерно кинематографично звучене, а мнозина я определят като елегантна смесица от трип-хоп и експериментален минимализъм.

В началото на Април мултиинтсрументалистът от ЛА пусна и най-новото си парче „Still Feather“. Него, както и новия албум ще имаш възможност да чуеш на 21 май в Sofia Live Club.
Билети по 20 лв. от Eventim.