JJ Peters (Deez Nuts) ни разказа какво да очакваме от концерта им

Както вече знаете, Deez Nuts идват за пети пореден път в нашата страна, като концерта е част от турнето им “You Got Me Fucked Up” . На 06.03 в клуб Mixtape ще изнесат брутално шоу заедно с B.F.D.M. и Raining Bullets. За да се добави малко яснота относно албума и самият концерт се свързахме с JJ Peters – вокал на групата.

Ето какво ни разказа той :

Asphalt: Здрасти JJ! Ще свирите с Deez Nuts в България за пореден път, което е страхотно! Как се чустваш дни преди концерта?

JJ: Здравейте! Нямам търпение да дойда! Вчера имахме концерта в Москва и се чуствам страхотно!

Asphalt: Това ще ви е пети концерт тук. Били сме на всеки концерт на Deez Nuts и атмосферата винаги е била брутална! Какви са ти очакванията?

JJ: Старая се да нямам такива. Както се казва „очаквай неочакваното“. Винаги даваме всичко от себе си на всяко шоу, независимо от ситуацията. А и досега слабо шоу в България не сме имали!

Asphalt: “You Got Me Fucked Up” излезе през Октомври, 2019 и все още не сме спряли да го слушаме. Има го онзи стар Deez Nuts вайб, но се усеща и едно по-здраво звучене. Това ли се целеше при записването му?

JJ: Благодаря за хубавите думи! Никога не сме имали план кога ще влезем в студио. Всичко става на момента. Това е единственият начин да получиш качествен резултат.

Asphalt: Коя беше основната тема или основното влияние, когато записвахте  албума?

JJ: Животът ни! Това, което ни заобикаляше всекидневно по това време. Както и бандите, с които сме израстнали и имат влияние върху нашата музика.

Asphalt: “Crooked Smile” е любимата ни песен от албума. Коя е твоята и защо?

JJ: Може би тя е и моята. Много игрива, много лесно се свири и това е първият път, в който експериментирах с моето пеене. Мисля, че стана страхотно!

Asphalt:  От всички песни досега,  коя най-много обичаш да изпълняваш на живо?

JJ: Crooked smile или DTDFL4EVA. Супер свежи парчета, които обичаме да свирим. Публиката също ги харесва!

Asphalt: Последни думи за българските фенове?

JJ: Елате на 06.03 и покажете съпорт към нас, към нашата музика. Не е лесно да оставим семейства си и да пътуваме по целият свят и да свирим за вас. Затова елате! Обещаваме ви едно страхотно шоу!

Asphalt: Благодарим за отделеното време. Ще се видим там!

JJ: Нямам търпение. До скоро!

 

Билети за събитието все още можеш да откриеш в мрежата на bilet.bg. 

 

Автор: Screamoe