J. Cole приключи с участията в чужди тракове

2014 Forest Hills Drive вероятно винаги ще бъде по-специален албум за J. Cole, след като точно това творение на Джърмейн Ламар Коул, както е рожденото име на феноменалния рапър от Северна Каролина, стигна до платинен статус без каквито и да е гост изпълнители. Именно от тази отправна точка сред феновете на Коул фразата ‘Platinum with no features’ се превърна в истинско верую за тях.

Сега най-известният рапър от Северна Каролина има друга новина, свързана с гостуващи артисти, или по-скоро с гостуващ артист. Преди няколко дни 34-годишният J. Cole се появи като гост в парче на легендарното нюйоркско дуо Gang Starr, в което реди рими до вече записани от покойната легенда Guru редове. ‘Family & Loyalty, както е името на продуцираната от DJ Premier песен, превърнала се моментално в хит, ще бъде последната поява на Коул в творение, което не е негово.

“Истинска чест е да участвам в тази нова песен на Gang Starr. Това е и последният път, в който ще ме чуете като гостуващ артист. Благодаря на всички, с които работих по време на този проект. Песента вече е класика, благодаря! Почивай в мир, Guru!”, написа Джърмейн в профила си в Twitter.

През годините J. Cole е участвал като гост в повече от 20 трака, като една голяма част от тях са на представителите на собствения му лейбъл Dreamville, но също така личат и появи в парчета на други добре познати имена – Wale, Jay Rock, 21 Savage, Big K.R.I.T., 6LACK, Offset, Andreson .Paak,  Royce Da 5’9 и Rapsody. Дали по този начин Коул окончателно слага край на мечтата на милиони фенове, които все още стискат палци той да запише съвместен албум с Kendrick Lamar? Или просто затваря вратата за еднократен featuring? Предстои да видим!

 

Автор: Александър Сотиров