J. Cole бе звездата на вечерта в Мача на звездите

На около 200 километра от Фейетвил, който нарича свой дом, въпреки че е роден в американска военна база близо до Франкфурт, J. Cole се превърна в звездата на вечерта в шоу, в което не бе главното действащо лице.

Шарлът прие Мача на звездите в NBA за първи път от 1991 година насам, а шоуто, завършило с победа със 178:164 за отбора на ЛеБрон Джеймс срещу този на Янис Адетокумбо сякаш остана на заден план, бивайки засенчено от 10-минутния сет на Cole на почивката между полувремената.

Джърмейн Коул, който по собствените си думи е висок 194 сантиметра, откри изпълнението си с най-новата си песен МIDDLE CHILD, която ще бъде част от поредния микстейп на Dreamville – Revenge of the Dreamers 3. Изпълнителят отдаде дължимото на Шарлът Хорнетс, в чиято зала се проведе събитието и излезе облечен с винтидж яке на култовата марка STARTER, което бе точно на “стършелите”. Под него пък се показваше ретро екип на Шарлът на Champion. Какво изпя Cole на почивката на Мача на звездите: – MIDDLE CHILD – своята част от A Lot, в която е гост изпълнител на 21 Savage – АТМ – Love Yourz – No Role Modelz . Отзивите в социалните мрежи бяха изцяло в полза на Cole, като феновете масово твърдят, че шоуто на почивката на баскетболния двубой е било далеч по-добро и истинско от това на SuperBowl на NFL.

Участниците в Мача на звездите също нямаха търпение за живото изпълнение на Cole, като по думите на треньора на отбор “ЛеБрон” – Майк Малоун, играчите му са помолили да бъдат пуснати от съблекалнята, за да изслушат песните на живо, а условието, което той им е поставил, за да стане това факт е било да се връщат по-активно от нападение в защита.

Това далеч не бе единственото рап изпълнение за вечерта, която стартира с импровизирано участие на Meek Mill, който представи двата отбора за мача и междувременно изпълни Intro-то от албума си Championships, както и друго Intro – на Dreams & Nightmares. Докато представяше баскетболните звезди, за фон бяха пуснати най-големите хитове на Мeek.

Текст: Александър Сотиров
Снимки: Internet