It’s a TRAP нахлува във Видинската филхармония за Коледа

Отново наближава празник и отново става дума за It’s a TRAP!
За трети път тази година капанът на Никола, Мартин и Симо хваща в жертва една от най-северозападните точки на страната – Видин.

В началото на годината и по-точно в навечерието на Великден те завзеха града със звученето си и по всичко личи, че не мислят да го пускат, а дори напротив.  В града лека полека си стават традиция и местните зарибени по модерното рап звучене вече се ослушват за тях, щом наближи голям празник.

Речено – сторено. Коледа наближава, а с това и четвъртото издание на It’s a TRAP! И понеже е краят на годината, ще направим кратка ретроспекция на нещата, които причиниха.
След като превърнаха Великден в капан в един от емблематичните барове на града, през лятото в жертва падна и така известното корабче. И в събитието им е описано и тук ще го кажем – корабът  все още се поклаща от скачането и танците на 20 юли. След кратко отскачане за дневно и вечерно парти до Смокиня през август, It’s a TRAP! се завръща у дома за Коледа.

Мястото е известната за града Филхармония Видин. Както се казва: „Музика при музика отива”.
Зад пулта разбира се е Marrtom. Освен от предишните издания на It’s a TRAP!, той ни е добре познат и от незабравимото за този сезон Best Kept Secret парти във Fabrica 126 – беше велико!
Да не забравяме и ежеседмичната поредица WE TRAP!”, в която Marrtom най-често излиза на една сцена със SAVA и пичовете от DOPE ZOO. Там правят страшно мазало!
Нямаме търпение вече, затова ето ти едно линкче, за да видиш какви подаръци ни е приготвил за коледа: https://www.mixcloud.com/marrtom/

С две думи It’s a TRAP! Christmas Vol. 4 на 25 декември във Филхармония Видин.

Снимки: Александър Стефанов/Софийска филхармония