Усещане от бъдещето без дим

Тази седмица станахме свидетели на едно от  най-зашеметяващите събития, случвали се на родна територия. Бързаме да ти кажем, че повод за него бяха двата нови модела на устройството, нагряващо тютюна, вместо да го гори  IQOS 3 и IQOS 3 Multi.

Абсолютно заслужено представянето им беше подготвено и изпълнено феноменално. Събра на едно място всички най-видни светски, бизнес и медийни представители. Музика, пърформанс3D визуализации, футуристични коктейли и храни заедно с разнообразни ефекти направиха вечерта доказателство за визионерския поглед на Филип Морис за бъдещето без дим, към което компанията се стреми. 

Събитието беше в абсолютен сихнрон с изключителния продуктов интерфейс на новите модели на IQOS – IQOS 3 и IQOS 3 Multi, които можеш да откриеш в четири разцветкиБял (warm white), син (stellar blue), графитен (velvet gray) и златен (brilliant gold) са силуетите, които със сигурност ги превръщат в доста желан хайтек аксесоар, естествено допълващ персоналната визия на всеки пълнолетен пушач, който се е отказал от вредния навик и е преминал към по-добрата и иновативна система за нагряване. Меката текстура и иновативната форма пасват перфектно към извивката на ръката, за едно истинско удоволствие и естетическо наслаждение при докосването с технологията.

Освен революционните иновации в облика на новите IQOS ще забележиш и технологичните подобрения като по-дългия живот на батерията и възможнността за 10 последователни употреби, без прекъсване при IQOS 3 Multi. Не на последно място, нямаме търпение да разгледаме и разнообразието от аксесоари и над 500-те възможности за персонализация на устройството, с които да развихрим въображението си максимално.

С пускането на новата усъвършенствана серия устройства за нагряване на тютюн, без горене, Филип Морис Интернешънъл затвърждава амбицията си за ускоряване на промяната към бъдеще без дим, като предоставя повече възможности за избор на пълнолетните пушачи за по-малко рискови алтернативи от конвенционалните цигари. 

Поканен си да надникнеш в света на бъдещето без дим, което се приближава само на една ръка разстояние.

Текст: Симона Пенчева