IKEA представя новата колекция SPRIDD с партито „Гръмки щампи“

На 7-ми март бар Петък ще бъде преобразен с най-интересните продукти от серията SPRIDD. Специални гости на събитието ще бъдат DJ дуото 1000names – едно от емблематичните имена на българската музикална сцена. Тяхната селекция за вечерта ще интерпретира четирите музикални стила – електро дъб, хип-хоп, психeделик фънк и метал, вдъхновили младия британския дизайнер Кит Нийл за създаването на колекцията.

1000 names

SPRIDD е най-новата от поредица колаборации на IКЕА със световни имена в областта на модата. Нейният създател Кит Нийл е добре познат със своите смели десени и щампи, които често съдържат препратки към британския живот и култура и дават изцяло нов и уникален поглед към съвременната мода и стил. Колекциите му са считани за едни от най-вълнуващите събития на лондонската модна сцена напоследък.  „Най-любимото ми нещо в SPRIDD е елементът на изненада – в тъканите и мащаба на предметите и щампите”, споделя Кит Нийл.

Колекцията е шумна, енергична, млада, забавна, изненадваща и те предизвиква да се оставиш на музиката и да танцуваш. Именно затова IКЕА колаборира за премиерата в София с българските диджеи 1000names.

Българската премиера на SPRIDD e от 20:00 ч. на 7 март в бар Петък. Чакаме те там!