Отваряме сърцата си за добро с четвъртото издание на Хартиено ято

В опит да те убедим, че лятото не е свършило, тази събота те каним на Хартиено Ято vol. 4, в бар Синтезис, от 14:00 ч. Събитието ще ти даде възможността да се насладиш на прекрасните творби на селектирани български артисти, разнообразна музика и вкусна храна.

Всичко това отново с идеалната цел – събиране на средства за Юлика Василева. Тя работи всекидневно с рехабилитатори, вследствие тежка диагноза. Благодарение на хора като теб нейната надежда не угасва.

Екипът на Хартиено ято са се погрижили обстановката да е максимално уютна, предразполагаща за сладки приказки между приятели и даваща възможност за нови запознанства. В рамките на базара, ще можеш да се сдобиеш с изкуството на някои от най-талантливите и интригуващи български артисти, а именно:

– Chilla Goods
– Ål Nik
– Mira illustrates
– Rikoandthehuman
– Anelia Pashova Illustrator
– Functional Neighbour

За гладните ще има вкусно хапване приготвено от кулинарните супергерои от ПОСТА. Те вярват, че подбрана по правилен начин, храната оказва несъмнено благотворно влияние върху мозъка и мисловната дейност. Не малка причина да се отбиеш и да опиташ някое от чудотворните им предложения.

С изкуството и добрата храна вънаги са вървяли ръка за ръка с музиката. Изключение не се прави и този път. Саундтракът на събитието ще е отговорност на Silvana (Bad n Boujee) & Deyan (DopeZoo), които ще стартират в 18:30 и ще продължат до 20:00ч. след тях грижа да поддържат доброто настроение ще имат момчетата от Marble Souls, техния сет ще продължи до 23:00ч. Сигурни сме, че ще танцуваш докато лампите изгаснат.

Повече за Юлика можеш да разбереш по време на Хартиено Ято vol.4. Събота, 13-ти Октомври – отваряме сърца и правим добро!