GLOW With the Flow

В началото на април галерийното пространство на Gifted ще посрещне първата самостоятелна изложба на GLOW.

Той е един от емблематичните графити артисти в София и негови творби може да видиш на много места. Изявявал се е на редица фестивали, а ние само ще споменем за зашеметяващата му стена в скейт парка Five High, както и за трафопоста в Първа частна английска гимназия, който бе част от поредицата Граффопост.

Снимка: Михаела Драганова

Настоящата изложба ще включва негови нови творби под формата на серия платна и рисунки, както и директна намеса върху стените на галерията. Освен всичко това ще имаш възможността да видиш и специално подготвената инсталация от колаборацията му крафт пивоварната Ah!

GLOW иска да покаже естественото продължение от това да твориш на улицата към ателието. Да покаже другия прочит на буквите, които са водещ мотив в графити изкуството. През последните години той навлиза повече в детайл и гледа на тях като конкретна форма, носеща смисъл. Отдава значение на процесa, който е винаги повлиян от конкретната ситуация, местонахождение, момент и настроение.

GLOWITHEFLOW може да посетиш между 3 и 16 април, а на 31 март, отново в Gifted, от 19:00 ч. може да се срещнеш на живо с GLOW и да му зададеш въпросите, които те вълнуват или да си полафите на по бира.

Събитието във Facebook.