Неостаряващият Converse Chuck Taylor

Поколения наред израснаха с вечния модел на Converse. Спортисти, рок звезди, артисти. Днес Chuck Taylor не слиза от върха и всички знаят, че е перфектен избор за дълги разходки, разпускащи следобеди, а дори и вечерни партита. Освен че са изключително удачна комбинация, кецовете на Converse са способни да внесат цветно настроение и в най-семплия аутфит.

Днешната ни героиня – Виктория Тодорова, се забавлява из софийските улици, докато се разхожда със своя любим Chuck Taylor.

Виж какво споделя тя за себе си.

asphalt: С какво се занимава Виктория Тодорова? 

Вики: Уча медицина и паралелно с това работя като модел.

asphalt: Как минава един твой ден?

Вики: Започва рано сутрин с йога за балансиране на съзнанието, след което се заемам с университет, работни срещи и снимки. Привечер отделям поне час за себе си чрез тренировка, а деня ми завършва с гледане на клипчета в YouTube.

asphalt: Как обичаш да прекарваш свободното си време? 

Вики: Обичам да си майстория нещица – да си рисувам дрехи или да си сглобявам джунджурийки, докато слушам безкраен плейлист на Beyonce.

asphalt: Какво харесваш в Converse Chuck Taylor? 

Вики: Любимата ми черта в кецовете Converse е, че мога да ги комбинирам с всеки свой аутфит. Без да се замислям дали ще сложа нещо семпло, или по-екстравагантно.

 

Converse Chuck Taylor може да откриеш в Converse Serdica Center.

Фотограф: Даниела Йорданова
Видео: Емануил Алберт

Музика: Ростислав Алберт
Модел: Виктория Тодорова