Пет български бранда, които да не изпускаш от поглед

От няколко години насам в България изскачат все повече и повече брандове за дрехи. Стрийт култрата се развива, а покрай нея дърпа и модата. Това може само да говори добре за нещата, които се случват в България и да ни радва, че има хора, които влагат енергия и искат да се развиват тук.

Днес ти представяме 5 български марки, които да следиш, защото са наистина добри.

Missing Link Clothing Co.

MISSING LINK ASPHALT UPDATE

Нещо прясно, прясно. Съвсем нов бранд, вдъхновен от уличния живот в София. Missing Link Clothing Co. тепърва ще ни изненадва със свежи дрешки и аксесоари. Ще ти подскажем, че в предстоящата първа колекция за бранда ще има тишърти и супер яки шапки. Това е за сега от тях, а ние ще те държим в течение, когато има нещо ново.

Black Sea Skate Co.

blacksea

Скейт брандът се появи през 2015 година, като целта му бе да даде тласък на затихналата скейт култура. Първите неща, които излязоха с марката Black Sea Skate Co. бяха няколко модела скейт дъски, произведени в САЩ от висококачествен канадски клен, тениски и шапки.
Преди по-малко от месец пуснаха и два нови модела раглани, като дочухме, че се задава и още нещо, но засега ще си затраем.

Dlirium

Кецовете „направени тук, а не там“. Перфектни както за скейт, така и за срещи с гаджета.

dlirium

Dlirium пуснаха първия си модел 001 през пролетта на 2015. Супер свеж и удобен и в същото време изключително подходящ за каране, тъй като е изработен от висококачествени материали. След него се появи EPIK, който е също толкова удобен, но и елегантен. Направен изцяло в черно, EPIK е едновременно модерен, здрав и винаги готов за екшън.

Бор

bor

Бор е български бранд, насочен в изработката на шапки. В техните дизайни се преплитат камуфлажни шарки и природни мотиви. Най-якото е, че всичко се изработва ръчно тук в София, а продуктите също са 100% български. Нямаме търпение да видим и предстоящите неща, които ще изкарат.

Brocode wear

brocode

Това е, може би, ветеранът в класацията, тъй като е от няколко години на пазара и е една от най-утвърдените и разпознаваеми български марки. Brocode предлагат тениски, дънки, суитшърти, якета, а последното, с което изненадаха всички беше моделът дънки Sigma, изработен от Selvedge denim. С това Brocode определено вдигнаха нивото в българската стрийтуеар мода и показаха, че ще продължават да се развиват.

Следи внимателно всеки един от тези брандове, тъй като имат какво да ти покажат и сме сигурни, че ще останеш доволен.