FC Sneakerheads: Камелия Иванова

Четвърти епизод на FC Sneakerheads е специален. От двата сезона, които има зад гърба си, проектът никога не бе показвал дамско присъствие, насочило отново любовта си към кецовете. Но ето, че и това е факт. Представяме ви Камелия Иванова – момичето от Свищов, което ни показва една уникална колекция за нашите ширини.

Свищов е малък град, където почти нищо не се случва. Магазините, които предлагат street брандове и маратонки, са мираж. Точно това е интересното при Камелия. По професия е мениджър в компания, но любовта й е насочена главно към кецовете. Спорта и главно баскетбола са нещата, които й  дават голям тласък към това хоби.  Притежава колекция от около 50 чифта, като винаги гледа първо да и хареса на нея, после да разбере историята му.

IMG_9506IMG_9500IMG_9487IMG_9486IMG_9483

Разказа ни истории за camp в Истанбул за Nike x Sean Wotherspoon,  за Nike x Off-White колаборацията и трите Jordan 1ци, които притежава  Имало е случаи на доста scam, но в крайна сметка е успяла да се сдобие с това, което иска. Едни от последните и находки са AJ6 Travis Scott , както и АJ1  Shattered Backboard 3. 

От селекцията на Foot Court заложи на класически модели. Изгледайте видеото, за да разберете кои.