FC SNEAKERHEADS: БОБКАТА

Говорим си за обувки и стрийтуеър с популярни и понякога не-чак-толкова популярни лица, но всички обединени от любовта си към снийкър културата. Сетихте се за какво става въпрос, нали? FC Sneakerheads се завръща.

И започва ударно – с Бобката. Съвсем наскоро той пусна своя соло-албум “Изгубен между два свята“ и интересът към него е доста голям. За Бобката този албум е много личен и чрез него иска да сподели важни неща свързани с живота му, по начина, по който ги е видял и почувствал.

Също така има определено какво да ни каже и за отношението си към снийкър-културата. Притежавал е и притежава не един или два интересни чифта, има изградена философия и мнение относно определени марки и модели. Има и интересни истории.

Баскетболът го вкарва в играта с обувките и благодарение на любовта си към този спорт, започва да се гради и страстта му към тях. Постепенно интересът му еволюира към по-дизайнерски силуети, а Рик Оуенс има специално място сред любимите му дизайнери, които имат знакови колаборации. Бидейки част от шоу-бизнеса, Бобката се старае по време на участия да показва по-ексклузивни и по-интересни неща, част от които ще покаже и в този епизод. И за десерт – нямайте съмнение, че любимият му грайм също оставя значим белег върху вкуса му, а как – ще разберете като гледате.

Накратко – епизод 1 от новия сезон си заслужава цялото ви внимание.

А какво да очаквате като цяло от сезон 2? Ами просто го следете. Няма да ви подсказваме кои ще са гостите, но със сигурност ще са интересни и разнообразни, и ще имат какво да ни споделят относно обувките и уличната мода като цяло.