FC Sneakerheads: Павлин „Bash“ Иванов

Заедно с Foot Court и BASHMOTION в рубриката „FC Sneakerheads“ ще ви запознаваме с хора с разнообразни занимания, но с една страст, която ги обединява – страстта към маратонките. Стартираме първи сезон с няколко познати имена и видни сникърхедс.

Павлин Иванов е популярно име в шоу бизнеса. По-познат като Bashmotion или Bash-a, той е утвърдил позициите си в телевизията и кино индустрия. Снимал е музикални видеоклипове за много звезди като Криско, Боро Първи, Мария Илиева, 100 Кила, Графа, Дивна и много други. Не случайно има четири статуетки за най-добър режисьор на 359 Hip Hop Awards. Освен в музиката, той е навлязъл и в рекламния бизнес с рекламни клипове, като един от последните му е този на Beefeater, за който писахме по-рано. Въпреки, че е затрупан с проекти, наскоро той намери време да започне един собствен проект, бихме казали podcast, с името Разговори в Гаража. Доста интересни неща може да бъдат научени от там, не е за изпускане.

На тема маратонки той винаги говори с усмивка. Интересува се и следи изкъсо снийкър културата. Не е случайно, че преди време започна негова си рубрика, наречена КЕЦОВЕ. Имаше затишие около нея, но сега действа по тези епизоди на пълни обороти. Какво харесва като маратонки? Харесва класическите силуети на Jordan, като 11ката „Space Jam“ му е била детската мечта. И я е осъществил. Споделя също, че за натоварения работен процес му трябват много удобни обувки – Nike React, Adidas Stan Smith, а би пробвал и някое Karhu. Фен е и на колаборациите, като последната която притежава е Supreme x Nike Tailwind IV.