Expectations

Георги от Expectations за новия албум „Bye-Bye Youth“

Expectations е една от най-емблематичните банди не само у нас, но може би и в Европа. Рядко се случва да съчетаеш такава силна лирическа емоция, скандално добра музика и уникална енергия на сцената и в същото време да получиш такъв успешен резултат. Георги и компания успяват да го направят за пореден път – в новия им албум, озаглавен „Bye-Bye Youth”.

Миналата седмица момчетата обявиха излизането на албума и подсилиха хайпа около него с ново видео към пилотното парче „I’m Ready To Die”.

“Bye-Bye Youth” се очаква да излезе този четвъртък (20.09), когато ще можем да го чуем за първи път на специално организираното за повода listening парти в Bare Hands Society. Срещнахме се с Георги в Grindhouse и го помолихме да ни разкаже повече за новостите в групата, интересни истории около албума, за клипа на „I’m Ready To Die” и какво можем да очакваме от петорката в следващите месеци. Виж повече в интервюто:

Официалната промоция на “Bye-Bye Youth” е на 27 септември в малката зала на клуб Mixtape 5. Купонът започва в 20:00 часа, а на сцената преди Expectations ще се качат Savage Ravage и Всеки следващ ден. Повече за събитието вижте тук.

Expectations