Гърците Embrace The Paradox с концерт в София

Като адекватна медиа за стрийт култура, ние се стремим да отразяваме все повече аспекти от нейната същност. Не е скрит фактът, че доста огромна част от нас, освен афинитета към хип-хоп музиката, имаме такъв и към метъла и хардкора. Затова за нас е щастие да обявим едно от доста приятните шоута за тази есен, за което нашите приятели от Strange and Fresh Bookings са главни виновници.

Embrace The Paradox e съседска банда от Гърция, чиито членове определено знаят що е то метълкор и на първо четене определено ни връщат обратно в периода 2007-2010 година, когато този стил, заедно с деткора, неспирно се въртяха по профилите ни в MySpace. Бандата е част от гръцкия лейбъл Straight from the Heart Records и представят хардкор/метъл бранда за дрехи – ОNE TWO SIX Clothing.

Embrace The Paradox идват за първи път в България, като ще забият на сцената на клуб Grindhouse ударно, заедно със сънародниците си Sewn Mouth, които също ще допринесат за силното шоу. А, за да е пълен завършека, редом с двете банди на рампата на Grind-а ще се качат и родната млада метъл гордост As Orchids Wither. Е, тях вече, ако не си ги слушал, препоръчваме ти да го направиш скоро, защото тези момчета имат какво да покажат на публиката – имат страхотно присъствие на сцената (което определено липсва при 80% от българските банди), свирят стегнато без много излишни движения, а ние определено сме им фенове, след като ги гледахме за първи път на живо миналата събота на Rad Wasted Fest.

14481717_504983486376675_8024886855329000315_o

Началото на събитието е точно в 20:00 ч. срещу символичните 10 лева. Повече информация за събитието можеш да видиш тук. От Strange and Fresh Bookings апелират към добро отношение един към друг, да слушаш качествена музика и да подкрепяш родната сцена. Ние стоим твърдо зад тези думи!

Support your locals!