ОТ МИНАЛОТО КЪМ БЪДЕЩЕТО С EASTERN EUROPE’S FINEST

Eastern Europe’s Finest, известни още с хубавото и благозвучно име KYPBN пускат първата си колекция през не чак толкова далечната 2016 година. Хората, които са се опитали да направят стрийтуер бранд знаят колко е трудно той да бъде устойчив на времето. Момчетата от KYPBN правят всичко възможно по силите си, за да не са поредния бранд изкарал една „колекция“ и всичко да приключи. Освен усилията, които полагат да маркетират адекватно бранда си, те влагат и голямо старание да създават колекции с различни концепции без да изневеряват на първоначалната идея.

Рекламният материал на колекция пролет / лято 2019 разказва историята на фиктивната компания EasternGraphics. Действието на двата рекламни клипа се развива в миналото. В първото видео забелязваме препратки към артикули от предишни колекции на марката, като най-силно се набляга на оранжевото фризби, което пуснаха миналата година. Бихме искали да има повече подобни аксесоари.

В бъдещето тази компания и създадените от нея KypbnWrokstations контролират симулираната среда, в която живеят героите на лукбук 2019. Вдъхновението зад продуктите в колекцията е контраста между вече класическите символи на ранната дигитална епоха смесени с модерни силуети.
Колекция пролет/лято 2019 съдържа – няколко модела тениски с принтове, блузи с дълъг ръкав, Coaches jacket с нашивки, карго къси панталони от памук, плувни шорти от полиестер и кроп топ. Продуктите ще са налични на 11.03.2019 в онлайн магазина на Eastern Europe’s Finest.