DOMA представя Body’n’Balls

Помниш ли как танцува през октомри миналата година, а усещането и емоциите бяха като на Нова година?
Ако да, бъди готов за същото, дори и по-добро, защото на 24 ноември в TELL ME бар ще застанат рамо до рамо Иван Троскот (Троле) и Владимир Костич (Влада Рус), създатели на форматът Body’n’Balls.  Организаторите от DOMA са се постарали като са поканили едни от най-добрите селектори и диджеи, с които сръбската електронна сцена може да се похвали през последните няколко години.

Двамата колекционират плочи и пускат музика откакто се помнят, селектирайки всичко от пост диско, прото хаус, итало денс, геридж или просто, музика която ще те накара да танцуваш до сутринта. Техните имена привличат стотици в белградските клубове като “Лодката” – Klub 20/44 (едно от топ местата в Европа според The Guardian), клуб “100”, крайречният Pristan, където те не спират да споделят с тълпата своята любов към класическата танцова музика. Това лято Body &’Balls участваха в най добрите фестивали на Балканите – Southern Soul Festival Montenegro в Черна гора и Lovefest в Сърбия заедно с Joe Claussell, Jamie 3:26 и Alton Miller

Те ще те накарат да очакваш звука на винила по начин, който прилича на модерните музикални звуци. Те вярват, че танцът е универсален език и се стремят да пускат голямо разнообразие от различни стилове – от пост-диско, хаус и гараж до изгубените класици от суровото, декадентно и формиращо раждане на клубната музика без конкретика или даже срещу всеки указан формат.

Какво още? Просто ела в уречения час и време, за да забравиш за границите и се приближиш към световното или това, което просто ще те накара да танцуваш цяла нощ.

Не сме забравили и съпорта. Той ще е от родната сцена и в ръцете на  Funkusion.


Funkusion е сред ярките и значими фигури на българската музикална сцена за последните години. Стартира като музикален редактор в предаването Groovy Sessions Radio Show, в последствие партньор в ReelFeel, музикален директор на фестивалите RtM / FaH и Vola Open Air Festival, както и е едно от основните лица зад поредицата събития Switch 2 Radio Nula. Музикалната му страст го води като диджей във всички страни от Балканския полуостров: 20/44 в Белград, фестивала Southern Soul в Черна гора, Casper в Будва, както и участия в Германия, Австрия и Словения.

Може да чуеш Body’n’ Balls в Mixcloud или Soundcloud. А Funkusion тук.