District_Head Hunters

Печелиш с Disctrict и Head Hunters Barbershop

Като истински привърженици на добрия външен вид винаги сме наясно за местата, където могат да се погрижат добре за нас. Head Hunters Barbershop е сред топ локациите в нашия списък. Можем да ги намерим на две места в София, като и на двете винаги попадаме в ръцете на екип от професионални бръснари. При тях бръснарството е превърнато в истинско изживяване, включващо качествена подстрижка, оформяне на брада, чаша кафе или уиски и разбира се – разговори по мъжки. Обслужването е пълно и освен нова визия, ще получите и съвети как да я поддържате.

Именно с този усет към добрия стил екипът на Head Hunters печелят вниманието на District. Двата бранда си партнират за втори път, за да представят най-интересното от света на street облеклото. Зад обектива застават пет от бръснарите със своите предпочитани аутфити и намерението да ви предложат една специална изненада…

Kiril_Head HuntersKiril_Head Hunters

Кирил е собественик и едно от главните действащи лица в HeadHunters barbershop. Майстор от украинската бръснарска школа с опит в един от най-елитните Киевски барбершопове. Освен че обича да изпипва всичко до най-дребния детайл, той е и фен на спортните и удобни дрехи. Затова избира блуза и долнище Nike и маратонки Nike Air Max 90 в разцветка, за която всеки би му завидял.

AndreiAndrei_Head Hunters

Андрей е Шеф-бръснар и истински професионалист в модерните барбер стилове. Специализира в съвременни мъжки подстригвания и оформяне на брада. Няма да се затрудни да даде съвети за най-подходящата прическа или как да се грижите и поддържате своята коса и брада. Практичен, но в никакъв случай скучен – така можем да опишем и стила му. Залага на горнище, къси панталони и чорапи от Adidas, шапка Boston red, чанта Reebok и маратонки Adidas Dimension.

DashaDasha_Head Hunters

Нежното присъствие в екипа на бръснарите е Даша. За нея колегите й твърдят, че подстригва по-добре от повечето мъже в този бранш. Тя е опитна фризьорка, която овладява отлично както къси, така и дълги коси. Нас печели с нечовешката си прическа и с факта, че е фен на Puma. Тук тя носи тишърт, пола с висока цепка, къси чорапи и маратонки – всичко Puma.

NikolayNikolay_Head Hunters

Бръсненето и подстригването са нещата, които Николай прави с най-голямо удоволствие. Приема предизвикателствата на всеки тип коса с усмивка и резултатът неизменно е страхотна визия. Винаги е в крак с най-актуалните модни тенденции, но цени и класиката. Спортно горнище и долнище Adidas, чорапи Reebok и маратонки Reebok Classics Daytona DMX.

IvayloIvaylo_Head Hunters

Ивайло е от новото поколение бръснари – дипломиран от академията на Head Hunters Barbershop. Твой човек е, ако си перфекционист и не правиш компромис с визията си. Има ясна цел да бъде най-добрият бръснар, която гони с нестихващ ентусиазъм и стремеж да покорява върхове. Затова не се изненадваме, че е фен на Air Jordan. Избира тениска от линия и съчетава със спортно долнище Nike и маратонки Nike Air Force 1.

Head Hunters Team

Знаем, че и ти не правиш компромис със стила си, затова заедно с District ти даваме шанс да спечелиш една от двете ни награди – аутфит по избор от тези на Head Hunters или ваучер на стойност 200 лева, който можеш да използваш при тях. Виж правилата на играта в Instagram и се включи преди 9 май. Теглим победителя на 10ти!

 

Head Hunters Barbershop са на бул. Джеймс Баучер, 77 и ул.“Алабин“, 8.

Предложенията на Distrist са на www.districtshoes.bg.

Фотограф: Теодор Тодоров