Converse All Star Chuck Taylor x Asphalt

Converse e бранд с дългогодишна история. Създадена през 1908 година от Marquis Mills Converse, марката е е една от най-големите компании в индустрията. Без съмнение  най-известният модел е All Star, тръгнал през далечната 1917 година, като баскетболна обувка. През 1921 г. баскетболистът Charles H. “Chuck” Taylor влиза в отборa, спонсориран от Converse – Converse All Stars. Предлагат му да стане рекламно лице на един от моделите и така през 1932 г. към логото на All Star се добавя и името Chuck Taylor

2

Вече толкова години той не се е променил особено, силуетът и дизайнът му са успели да устоят на времето, което го прави лесно разпознаваем и предпочитан от хора с различни интереси и начин на живот. В кратко видео показваме как кецове със 100 годишна история изглеждат перфектно и сега. Убеди се сам! 

Магазинът на Converse е в Serdika Center (София), където може да се открие цялата продуктова гама на марката. В Kix и Collective също може да намериш класиките Chuck Taylor All Star и Chuck Taylor All Star II.

1

4

Видео и фотографии: Ирина Йорданова (25thFrame)
Монтаж и цветни корекции: Николай Петров
Модел: Аспарух Аспарухов