Vans x RAINS – вдъхновени от индустриалния облик на Копенхаген

Навярно си потънал сред изобилието от предложения във footshop. И ние като теб трудно бихме могли да си изберем само един продукт, но липсата в България на по-лимитирани серии ни накара да се спрем на Vans x RAINS. Колаборацията между двата бранда е съвсем прясна, излезе в началото на март, и включва трите основни силуета – Sk8-Hi, Old Skool и Slip-On, в три различни цвята.

S18_Classics_SkateHiLite_RainsCloudCloud_Elv_PairS18_Classics_OldSkoolLite_RainsClovTurt_Elv_PairS18_Classics_SlipOnLite_RainsBlk_Elv_Pair 2

Първият е в кремаво бяло, вторият в маслено зелено, а при последният се залага на класическо черно. Вдъхновение двете марки черпят от индустриалния пейзаж на Копенхаген (столицата на Дания). Излишно е да подчертаваме, че са използвани само премиум материали, а за да е комфортът абсолютен, Vans добавят в подметката и своята технология Ultra Cush Lite.

SP18_Classics_VansXRains_VN0A2Z63R3Z_SlipOnLite_BlackTrueWhite_Macro1SP18_Classics_VansXRains_VN0A2Z5WR2H_OldSkoolLite_CloverTurtledove_Macro1SP18_Classics_VansXRains_VN0A32LPR3G_SK8HiReissueLite_CloudCloud_Macro2

Лимитираната колекция на Vans x RAINS може да откриеш онлайн във footshop на цени: 154 лв. (Slip-On), 174 лв (Old Skool) и 193 лв. (Sk8-Hi).