Отблизо: Nike Lunar Force 1 Duckboot

И теб ли те изненада времето. Споко, не си единствения, ние също гледахме с изумление през прозореца днес. Затова и бързо решихме да видим какво предлагат магазините за кецове. Предложения за зимни обувки има много, но след като се отбихме в BUZZ един точно определен модел ни направи впечатление и искаме да го споделим с теб.

Хората, които следят отблизо моделите на Nike, в долните редове няма да прочетат нищо ново, но тези, които имат колебания или преубеждения, ще бъдат приятно изненадани. Lunar Force 1 Duckboot е от обувките, които смяташ, че са груби, тежки, не биха изглеждали добре и така нататък. Пробваш ли ги обаче ще се убедиш в точно обратното. Първо, със сигурност ще те спасят във всякакво време – сняг, дъжд или кал. Второ стоят прекрасно, независимо с какво ги съчетаеш. И накрая, но в никакъв случай на последно място, те са толкова удобни, че чак ще искаш да ги носиш и през лятото. Залъгващият груб вид е само моментен, веднага щом ги обуеш те заемат формата на крака ти все едно не ги слагаш за първи път.

Nike Lunar Force 1 са перфектното решение за предстоящата зима и са налични в няколко разцветки, както за мъже, така и за дами.

Може да ги намериш на цени от 369.90 лв (мъжкият) и 349.90 (дамският) в магазините на BUZZ София – Paradise Center и The Mall / Варна – Grand Mall Varna / Бургас – Mall Galeria Burgas.