CHASPROM с първи самостоятелен албум

След години нестихващ глад за як рап, редица нереализирани проекти и непрестанно развиване на умения, едно “всички го правят, а ние го можем” е достатъчно и на българската рап/трап сцена се появява името CHASPROM.

Проекта се появява през есента на октомври, 2018.  Иво Георгиев и Христо Гурцов решават да направят това, което винаги са искали – да запишат албум и да го подарят на своите слушатели.  Обурудват собственото си студио с всичко необходимо и още в първия ден записват първото парче.

За няколко месеца прекарани в студиото траковете вече са 8 на брой и си чакат името, което да ги обедини в албум. CHASPROM някак естествено описва отделените часове свободно време между работата и личните ангажименти. Едноименният албум представлява нещо като кратка презентация от 8 слайда, които с яки бийтове и безупречен флоу разказват кои са CHASPROM, какво правят и как го правят.

Инструменталите в албума са направени от Нокера, а финалният щрих с микс и мастер на цялото нещо добавя HRD. Визуалното представяне на песните, дело на Вендо Колев , показва че CHASPROM е един постоянно развиващ се проект и това е само началото.

Очакваме с нетърпение новите проекти на момчетата, а дотогава може да чуете  всички тракове тук.