Всички говорят за CARDIBOK

Сигурно вече си видял снимката на Cardi B с черен анцуг и нечовешките Aztrek в Instagram профила й в понеделник, 5 ноември. Именно с нея и с думите “If you don’t know, now you know.  REEBOK! #Aztrek @Reebok @ReebokClassics #Reebokpartner” изпълнителката обяви колаборацията си с любимия сникър бранд. В същото време в профила на Reebok откриваме GIF-пост със същия аутфит, но (за съжаление) без много допълнителна информация около релийза.

По-късно Reebok разкриха как са направили избора си:

“Cardi не е само изпълнител от световна класа. Тя е майка, фешън икона, поп сензация и – освен всичко останало – забележителна личност. Тя чупи всеки стереотип относно суперзвездите и е достигнала върха следвайки никой друг освен себе си.”

Repost @reebok: CARDIBOK. 👟@iamcardib Tap our #LinkInBio for more!

A post shared by Reebok Classic (@reebokclassics) on

Брандът си спестява допълнителна информация около колекцията, но заявява че за нея Cardi е идеалният партньор. От снимките става ясно, че тя ще възроди една истинска класика от 90-те – маратонките Aztrek, а за нас не остава нищо друго, освен да се радваме за поредния dad sneaker модел, който ще можем да разходим.

Cardi B е поредното нежно рап попълнение в редиците на Reebok след Missy Elliott и Queen Latifah. Миналия месец месец тя обяви и съвместна колекция с fast fashion бранда Fashion Nova, на който също е фен от години.

Снимки: Instagram