Buzz: Вероника по пътя от работа до хобито

Купуването на нови кецове отдавна не е свързано с нуждата от смяна на старите. Естетическата наслада, която носят, обединява хора от различни точки на света. Определени брандове, модели или колаборации са част от водещите елементи при избора на нови попълнения. В последно време любителите на кецове са се увеличили многократно, след като все повече и повече това се превръща в най-търсеният вид обувка.

Има обаче хора, чиято мания за маратонки заема голяма част от техния лайфстайл. Едни са по-крайни – чакат с часове преди отварянето на магазина, с надеждата да си закупят лимитиран чифт. Други са фенове на определнен дизайн или бранд и не признават други. Трети просто обичат разнообразието и притежаването на много бройки им носи чисто удоволствие.

Решихме да ви запознаем с Вероника Лозанова, която освен, че отговаря за много от случващото се в Buzz Sneaker Station, също е и голям почитател на този вид обувка. Страстта ѝ започва неотдавна, но бързо се превръща в едно от любимите ѝ занимания.

Тя е фен на класиките, но също и ценител на хубавите цветове и текстури. Първият ѝ чифт е Nike Аir Мax 90, който всеки почитател на бранда е притежавал в някакъв период от живота си. Този модел датира от преди почти 30 години, като оригиналната разцветка Infrared– бяло, черно и сиво – e претърпялa хиляди трансформации, но изчистеният силует е останал в историята. Любопитен факт е, че има и специален модел АМ90s, който е бил съзададен за тогаващния президент Джордж Буш. Това се счита и за една от причините за тогаващната му популярност, която се е запазила и до днес. Какъв дизайн на АМ90s е избрала, за да започне своята колекция, кои са другите ѝ любими модели и как е започнало всичко, можете да видите във видеото.

Ако и ти имаш страст към обувките може да обогатиш своята колекция с предложенията на  Buzz Sneaker Station.