Открий сега в Buzz Sneaker Station новата класика на New Balance – 997H

Макар че марката New Balance е на пазара повече от 100 години, моделите спортни обувки са винаги актуални, функционални, удобни и грабващи окото. През дългия си живот NB са носени от атлети в баскетбола, футбола, тениса, както и от музиканти и артисти, които превръщат марката в желана от всекиго.

С внушителното наследство от модели зад гърба си, линията продължава да предизвиква вечния дизайн, за да отговори на променящите се тенденции. Тази година New Balance представя новия 997H. За създаването на модела принос има и дизайнерът Стивън Смит, който е един от най-големите фенове на New Balance още като студент. След като вижда обява, той кандидатства за работа и на следващия ден получава оферта. След това той работи по моделите 996, 997, 1500. С повече от три десетилетия опит, Смит работи и по серията 997X, от която е вдъхновен и 997Н.

Той идва и с подобрени характеристики със своята GCEVA конструкция и усъвършенствана подметка, а ярките цветове изстрелват 997Н в съвременния свят. Моделът ползва ENCAP и C-CAP омекотяване и карбонова гума XAR-1000 за подметките. Обвивката е от материала „Hytrel Thermoplastic“ с висока устойчивост, еластичност и топлина. Има свойството да се огъва и запазва формата си многократно. Материята в горната част е комбинация от текстил, велур и кожа.

997Н са взаимствани от два вече съществуващи модела – 997 и 998. С намигването към дизайна и силуета от 90-те, маратонките са вдъхновени от независимите хора. Унисекс моделът е предназначен за нестандартните и уверени в себе си съвременни бохеми.

Зимният сезон не представлява затруднение в цветовата гама на NB и на 4-ти февруари феновете ще имат възможността да се сдобият с 997H. С ярките сини и розови цветове те изпъкват не само на рафта, но и на улицата.

Buzz те очаква на 4-ти февруари от 18:00 часа в Сердика Център. За гостите си магазинът е подготвил и допълнителни изненади и награди, на които няма как да устоиш. Новите New Balance 997H може да намерите и тук.