Buzz отваря врати в The Mall

Страхотна новина за любителите на оригиналните кецове и маратонки. Магазин Buzz вече ще има и в The Mall на Цариградско шосе.

През последните години „снийкър“ културата в България се развива с бързи темпове и именно Buzz са едни от виновниците. Те предлагат селекция от последните модели на Adidas, Nike, New Balance, a от тази седмица всичко това ще може да се намери и на още едно място в столицата.

NBJordanNike

Откриването на магазина на 24.08 ще се превърне в истинско парти събитие. През целия ден ще има подаръци за клиентите и специални отстъпки за новата колекция. На ниво 0 от 16:00 ч. до 20:00 ч. DJ Burlak ще се погрижи за музиката, като към него ще се присъедини и Skiller с beatbox изпълнение, създадено за Buzz. Той щесепояви в18:30 ч. не го изпускайте!

В допълнение Beach bar ще изскочат с концептуален мокър бар, където ще откриеш шотове, кръстени на модели обувки. По-голямата изненада е, че ако познаеш кой шот за кой модел отговаря ще можеш да спечелиш чифт маратонки. След 22:00 ч. събитието ще продължи с „афтър парти“, където ще има още много изненади.