BUZZ организира Nike Air Max 270 парти в галерия Структура

BUZZ подготвя уникални изненади за всички почитатели на Air Max на 16-ти април. Новите Nike Air Max 270 са едни от най-добрите модели за годината, с цветове, вдъхновени от Северното сияние, а комбинациите от елементи от предишни модели и минали колаборации създават новата класика на улицата.

Air Max 270 е първата 100% lifestyle обувка, създадена с всички характеристики на спортните модели, но приспособена за дългите разходки в града и забързания ден. Освен че изглеждат съвършено, иновативната air подметка дава удобство и уникалното чувство, че стъпваш по облаци. Един от основните елементи в този модел е петата с височина от 31мм, която осигурява максимален комфорт през целия ден. Повече за самият модел можеш да прочетеш тук.

За да отпразнува появата на новата емблема в стрийт модата, BUZZ кани най-запалените почитатели на Nike в галерия Структура на 16-ти април на първото по рода си sneaker събитие, прилягащо на Air Max 270. Посланието на партито е Just Go Bigger, също и като самия модел, който изпъква с грабващи окото нюанси и комфорт и няма да остави нито един фен разочарован.

В компанията на експлозивната DJ Акаша гостите ще имат възможност да се докоснат до взривяващия Air Max 270. На партито ще присъстват и вече известните членове на BUZZ Crew – Alex P, SkilleR, DJ Doncho, Звезди, както и супер талантливия танцьор Реми Тоин и Наум Шопов.

За най-креативните гости е организиран дизайн уъркшоп, където те ще могат да направят собствен дизайн на Air Max, а журито Alex P, SkilleR и Screamoe ще определи победителя с най-грабващ дизайн, който ще си тръгне с Air Max 270.

Още един чифт Air Max 270 ще отиде и при един от участниците в първия по рода си Nike Air експеримент на BUZZ.

Фотограф: Васил Германов