Как кецовете ни да изглеждат винаги като нови

„Don´t be sorry, be careful” e картинка, която обикаля интернет пространството от известно време и важи с пълна сила за всеки, който обича кецовете си, и мрази когато някой ги настъпи. Особено ако си с нови или бели, чиято чистота е по-важна от каквато и да е друга част от аутфита ти.

За съжаление обаче, свежестта на новите маратонки не може да се задържи толкова дълго, колкото ни се иска. Освен ако не си притежател на многобройна колекция. И въпреки това, винаги може дъжда да те свари в неподходящия момент или да попаднеш случайно на парти където всеки танцува(и настъпва) като луд, а ти леко да подсмърчаш мислейки си какво причиняваш на любимите си обувки.

Наскоро ви представихме Вероника от Buzz и нейната страст към кецовете, като също ви споменахме, че тяхната поддръжка е от изключителна важност. Сега бихме искали да те запознаем по-подробно с целия процес във видеото по-долу. За целта сме й поверили Nike Air Max 200, който можете да намерите тук.

Ако обаче не можеш да отделиш време сам да се погрижиш за обувките си, има и по-лесен начин. Buzz вече е drop off  локация на „Чисти обувки“   и там можеш да разбереш повече за тяхната дейност. Понеже знаем, че там някъде в шкафа си имаш чифт, от който леко си се поотказал, защото не си му отделил достатъчната грижа, бихме искали заедно с Buzz и „Чисти обувки“ да подарим ексклузивно почистване на 30 човека, а за целта е нужно да се включиш в играта на нашия инстаграм профил. Така можем да вдъхнем нов живот на стара любов, събираща прах вкъщи.