Burgas Skate Open 2018

Готов ли си за четвъртото издание на Burgas Skate Open?

Защото то е готово за теб!

Превърналото се в традиция за Бургас състезание и тази година ще събере най-добрите родни карачи, както и международни и ще предложи уникално зрелище за всички посетители.

В два поредни дни (17 и 18 август) морският град ще бъде домакин на най-голямото скейтборд събитие, провеждано някога в България. Участници от Испания, Румъния, Словения, Холандия, Бразилия, Гърция, Унгария, България и други ще се състезават за внушителен награден фонд.

На 17-ти август състезанието ще започне с Cash for Tricks и Best Trick на площад „Тройката“, след което в залата на НХК ще бъдат представени българско скейт-видео и фотографска изложба. За музиката през целия ден ще се погрижи не кой да е, а Funktool.

На 18-ти август програмата ще продължи със същинската част – международно скейтборд състезание в скейт парк „Изгрев“. Само като си спомним какво беше миналата година, не искаме да си помисляме какво ще бъде тази.

Burgas Skate Open 2017 from Amnesia Skateshop on Vimeo.

Като за финал на всичко това от GRIME BG са подготвили смазващ концерт. На сцената на Burgas Skate Open ще видиш:

Julyan Fnkz Metodiev с DJ SET, Jahmmi Youth x Chibook и специалните гости от Великобритания –  Jamakabi, Realz, Villz/Villain.

Организаторите обещават, че дори и след този концерт са подготвили афтър парти, което ще обявят съвсем скоро.