Бургас отново ще посрещне скейтъри от цял свят

Превърналото се в традиция състезание Burgas Skate Open за поредна година ще се състои в скейт-парк Изгрев на 16, 17 и 18 Август. 

Миналата година организаторите бяха поканили доста чуждестранни скейтъри. Тази година такива заявки също има. Карачи от Румъния, Украйна, Русия, Аржентина, Колумбия и Израел ще дойдат да покажат на какво са способни. Българската сцена също не остава назад – карачи като Владимир Иванов „Гибона“,  Марти Атанасов, Лазар Георгиев  са сред записалите се. Очаква се наистина огромно зрелище през тези три дни. Състезанието е разделено в две категории – АМ и PRO, така, че всеки ще може да избере дивизията си.

Програмата е запълнена и не бива да бъде пропускана. Интересни също ще бъдат и двете изложби. На 16ти ще можем да разгледаме фотографиите на едни от най-добрите скейт фотографи в нашата страна – Велико Балабанов и Ивайло Дончев.  А другата изложба е представяне на един нов проект – SYNC HOLE.   Зад него стои самият Лазар Георгиев, така че тръпнем в очакване какво ни е подготвил.

Финалите ще се проведат на 18ти август, като зрелището е на 100% гарантирано. За музикалната част ще имат заслуга Monoone40, Bashment и FNKZ, а голямото after party след това е с live изпълнения – Chibook и Jahmmi, заедно с специален гост от UK – Killa P. 

 

Снимки: Велико Балабанов