Brocode – Mensewear only. Chicks Dig it

Мъжките дрехи винаги са показвали женската красота по особен начин. Любимата ми гледка е сутрин, когато я видя облегната на прозореца, държейки цигара, облечена със сивия ми суетшърт, а косите и се спускат по него. Сложила е шапката с права козирка и лого на вълк, за да не влизат ранните лъчи на слънцето в очите и, но въпреки това то огрява прекрасното и лице.

Точно заради подобна гледка създателите на Brocode смятат, че не е нужно да правят специални предложения за жени. Колекциите им са изцяло за мъже, но дънковите якета, панталони, тениски или онова добре познато горнище с култовия надпис „Сам съм други няма“, пасват перфектно и на мацките.

65421

Думите обаче не са достатъчни! За да подкрепят идеологията си момчетата, които стоят зад българския бранд, наскоро пуснаха фотосесия и видео. Зад обектива е Иван Гаков, а дамите Петя Владимирова и Йоана Митова с леки и непринудени движения демонстрират колко добре стоят дрехите от новата колекция на Brocode и на женското тяло. Мястото, където се случва всичко е пространство Metta. Фотографът не е пропуснал нито един акцент от облеклото, а момичетата са повече от прекрасни. Спирам до тук, просто гледай…

7

 

cover