БАЧКАЙ – новата серия дрехи на Боро Първи

Ако има един човек, с когото би асоциирал думата „бачкай“, това е Боро Първи. Изпълнителят неведнъж е заявявал, че обича да бачка. Той смята, че пътят към успеха е в неуморната работа и упоритото постигане на поставените цели.

Преди няколко дни той пусна съвместна песен с Mom4eto от БНР – „Да не питат“, където Vitamin Tze, който е направил бийта за песента, носи блуза с надписи „БАЧКАЙ“. Оказа се, че тя е част от линия дрехи, която Боро Първи предстои да пусне. Предизвиканият у нас интерес ни накара да го питаме.


Asphalt: Вярно ли е, че пускаш собствен бранд за дрехи?

Боро Първи: На този етап брандът за дрехите „Бачкай“ е чист експеримент, но пък решихме да вложим много старание в него. Дълго време ни питаха за нещо подобно, а още по-дълго търсихме какво точно да бъде и кога да го покажем на хората. Всичко е разработено с огромната помощ и талант на Даяна Динкова и Симона Каканакова от Metamorfosi Fashion Studio, които допринесоха за уникалния вид и излъчване на дрехите.

Asphalt: С какво могат да се сдобият твоите фенове?

Боро Първи: Едната тениска „Бачкай на квадрат“ е по-ежедневна, по-неангажираща, или както ние й казваме „за умерено бачкане“. Тя е двуцветна с принт на гърдите и още няколко закачливи детайла, които нарочно пазим в тайна, докато първите, които са поръчали, не си получат бройките. Другата тениска обаче ми е по-любима. Идеята е когато я облечеш да имаш чувството, че носиш нещо лично на Боро. Тя е черна, от кадифе и с бели ластици с принт „БАЧКАЙ“, затова и тя вече е „за усилено бачкане“.

Asphalt: Откъде могат да бъдат закупени и да очакваме ли още артикули?

Боро Първи: Тениските могат да бъдат поръчани от моя сайт.  За снимките, не само на новата песен, а и на фотосесията за дрехите, разбира се, ни съдейства Емануил АлбертТова момче толкова мощно бълва идеи, че всеки път съм все по-възхитен от работата му. Няма да издавам много, но ще кажа само, че тениските са само първите ни артикули. Подготвяме и още, някои от които може би сте забелязали в клипа и съвсем скоро ще покажем и тях.

Ако и ти като нас си се изкефил на лимитираната серия дрехи на Боро Първи, днес е късметлийският ти ден. Включи се в играта ни в Instagram. Последвай Asphalt и Боро Първи, харесай поста и тагни трима приятели и може да спечелиш тениска „Бачкай на квадрат“. Успех!