Боро Първи за ADAMAND и новите си проекти

Преди около седмица се появи новата песен на Криско, Дим и Боро Първи с заглавието „Мърдай“. Първите двама са добре познати от години на родната сцена. Но Боро определено влезе като с „гръм и трясък“. Човек, който до преди две години го знаеха малцина.

Самият той извървя много дълъг път, изпя „Готов съм“ преди време и с тази песен показа, че е готов за „голямата сцена“. Преди около месец плъзнаха и слуховете, че той ще подписва договор с лейбъла на Криско ADAMAND.  Много от феновете му него разбраха, „нахраниха го“ и му обърнаха гръб. Други пък го подкрепиха и видяха, че това е неговият път за „бачкане“. Ето и какво ни разкри самият той:

Asphalt: Здравей Боро. Къде те хващаме в момента?

Боро Първи: Здрасти, приготвям се да потеглям към Пловдив, за да раздвижа десетките хиляди хора, които ще се съберат в Club Bling. Петък вечер #задаймо.

А: Много се изговори за твоето участие в „ADAMAND“ – новият лейбъл на Криско. Разкажи ни как се случи всичко?

Б: В началото бе словото. Т.е. песента. Запознах се лично с Криско направо в студиото, когато отидох да запиша моя куплет. Всичко мина много гладко, изкарах си целия куплет наведнъж и втория ми опит, мисля че е финалния, който остана на записа. Имахме възможност да си поговорим на най-различни теми и открихме, че много от творческите и техническите идеи по правенето на музика ни се припокриват. Може би и това беше причина в последствие Криско да предложи на мен, и на екипа ми, да станем част от „Adamand“. И ние се съгласихме.

А: Какво се изисква от теб? Ще си правиш твоите неща,както досега или ще следваш нов план?

Б: Творческата ми свобода е пълна, затова и подходът ми ще е подобен на този досега. Харесвам си инстументал и се опитвам да го надградя с нещо. Но определено се старая да изпипвам нещата, както винаги съм правил.

А: Новата песен “Мърдай” с ДИМ и Криско избухна много! Разкажи повече за нея?

Б: Ами на мен ми беше представена почти завършена идеята за песента и много ми допадна. Специално в моя куплет се опитах да приканя всички свои недоброжелатели да се отместят. Все пак се борим със застоелия начин на живот и застоялото мислене. В крайна сметка мисля, че всеки прокара своя стил в песента, но не за сметка на цялостната концепция. Вече няколко пъти съм я изпълнявал на живо и хората реагират страшно добре.

А: Клипът е заснет от Bashmotion и е супер професионално направен. Негова ли е визията или вие го насочвахте?

Б: Първоначално имаше малко по-различна концепция за видеото, но се доверихме на Баш-а и той го направи много забъркано. Хем е балканско, като семпъла в инструментала, хем изглежда в час с щатските видеа.

A: Всички твои фенове се питат ще има ли Том 3 на Голям Юс ?

Б: Том 3 със сигурност ще има, но не мога да се ангажирам с дата. Момчетата ме подкрепят напълно в начинанието и то по никакъв начин няма да прекъсне работата ми с тях.
Това е удобен момент да поканя всички от София на 03.02 в Club Oxygen, Студентски град на първото Голям Юс парти в историята на столицата.