Бобката с първи самостоятелен албум

Бобката, или по-известен като Боби Манекена,  от около две-три години изплува от столичния ъндърграунд. Смеем да кажем вече, че е доста разпознаваема и позната личност на българската музикална сцена.

Освен песните и клиповете, които са под шапката на Murda Boyz, знаехме, че Боби има идея за негов самостоятелен солов проект. И ето, че той вече е факт – „Изгубен между двата свята“. Супер различен от това, което очаквате. Ще чуете стилове, които изградиха Бобката като изпълнител и това, което е сега. 11 трака, в които той е споделил своите чувства, своите борби и падения. От тежки рими, които те карат да се замислиш върху живота си, до забавни парчета, с които да се оттърсиш от ежедневието.

Зад обложката стои Богдан Плъков – Chilldays. „Албумът на Бобката е неговата изповед за лутането му между два свята. От улиците на София до музикалана кариера, с която пълни клубове из цялата страна, Божидар минава през лични и професионални битки, които определят и на къде ще се развие кариерата му – на горе или долу. Това, заедно с името и вярата му е и причината обложката да бъде силно центрирана около две главни теми: дуализъм и Бог. Заедно със Светослав М. намерихме картината, която използвах за главно изображение, а разделеното на две име е отново препратка към тези “два свята”, за които той ни разказва.“ споделя Богдан.

 

Албумът вече официално може да бъде закупен от тук. А дочухме, че същинското промо ще е скоро също.

Photos: Chilldays