Blank Deck Supply отвори online shop

Името Blank Deck Supply се появи в средата на 2017г. и предлагаше дъски без графика директно по скейт спотовете. Идеята доста се промени и разви за изминалата половин година. Сигурно помниш изложбата “Write or Ride”, която се проведе паралелно в GIFTED и Bare Hands Society миналото лято. Това беше първият съвместен проект и по-сериозен старт за Blank Deck Supply, с който се роди и първата колекция уникални дъски, рисувани ръчно от над 25 от най-добрите български графити артисти.

Сега вече BDSupply ти предлага нещо повече. Всичко за скейта на едно място, oт скейтъри за скейтъри. Внимателно селектирани брандове скейт продукти – дъски, шкурки, лагери, машинки, вакси, цели скейтове и дъски по поръчка. Освен скейт продуктите и дъските по поръчка, вече можеш да намериш и рампи по поръчка. Можеш да получиш професионален чертеж, визуализация, количествени сметки, консултация и изграждане на съоръжения за скейт, бмх и кънки от дърво, метал и бетон. Екипът за уредите по поръчка е именно този, който създаде закрития парк FiveHigh и има зад гърба си редица частни проекти. Така, че ако имаш нужда от скейт уреди, скейт мебели за твоя магазин или студио или просто искаш да имаш няколко скейт съоръжения в задния двор – те са момчетата. В сайта на BDSupply ще откриеш и скейт арт, както и различни аксесоари.

От Януари онлайн магазина започна да представя различни български брандове произлизащи или свързани по някакъв начин със скейт и стрийт културата. Идеята е да събере най-интересните родни брандове от улиците на цяла България на едно място за всеки, който се интересува от тези неща. Всяка седмица можеш да намериш нов интересен бранд в секцията „Дрехи“ на www.blankdecksupply.com и да следиш “Welcome to the family” рубриката, която отразява всички нови попълнения. Освен шопа, BDSupply има и секция с новини, рубрики и събития. Можеш да прочетеш последните новини от скейт сцената и да разбереш за бъдещи и изминали събития, като премиери, състезания, базари и други.

За момента се движат няколко паралелни рубрики. Mash Up е една от тях и с нея те показват различни комбинации от продукти и предложения за outfit с брандове от шопа. В една друга рубрика, наречена “Tricks for products” всеки желаещ може да участва в онлайн игра с предметни награди от шопа. Играта представлява изпълняване на определена мисия със скейта и заснемането ѝ. Всеки епизод е на различна тематика и има за цел да стимулира скейтърите да обикалят спотове, да снимат и най-вече да се забавляват. Един от първите епизоди беше посветен на спускането по улиците и вдъхновен от San Francisco и легендарните стръмни улици там. В друг епизод участниците трябваше да търсят подходящи стени, които да карат и заснемат. Можеш да гледаш всички епизоди в инстаграм на www.instagram.com/blankdecksupply. Заснемането е задача на Велико Балабанов – професионален фотограф, който се занимава активно със скейт от вече дълги години. Монтажа и концепцията на всички рубрики са дело на основателя на BDSupply – Петър Владимиров. Те като екип, заедно с останалите момчета от FiveHigh  се занимават с развитието на скейтбординга в България през последните 6-7 години. Зад гърба си имат 5 издания на Go Skateboarding Day, 5 ежегодни Halloween състезания, Skate Olympics, редица други състезания, изложби, базари, работилници и фестивали. Все проекти, които си заслужава да видиш!


www.blankdecksupply.com | www.instagram.com/blankdecksupply

Фотограф: Велико Балабанов