Благотворителен базар „Хартиено Ято“

Септември е и в София заваляха събития след събития. Има едно, което е малко по-различно. Tо е с кауза и ние няма как да останем безучастни. Приканваме и теб да се включиш на 16.09., когато за втора поредна година в градината на PhotoSynthesis – място за фотография, хора и идеи ще се състои благотворителен базар „Хартиено Ято“. Той ще ви даде възможността да се насладите на разнообразна музика, вкусна храна и прекрасните творби на селектирани артисти. Ще видим произведения от Zoran Mise, Петя и Евгени Евлогиеви, Bare Hand Society, Yappy  и много други. Музиката ще е от Marble Souls, АЯ и Димитър Драгнев.
julz-03193IMG_9326Cambodja_Andji

С началото на учебната година, е добре да минем през урока за ценностите. Всички събрани средства ще бъдат използвани за продължаващата рехабилитация на Юлика Василева – част от екипа на PhotoSynthesis.

pse-small

 След операция на тумор, остана парализирана и от почти две години насам е на легло. Има нужда от ежедневна рехабилитация, която държавата не поема, така че я поемаме ние. Съответно непрестанно трябват пари и такива събития много помагат.
received_10214036431210775
Повече информация можете да получите от страницата на събитието в Facebook.