Best Kept Secret на Kite Bar

Този уикенд на KITE BAR градина ще е доста силно. Безсънните нощи ще започнат още на 28ми с Kiril Djaikovski и ще продължат и на следващия ден със Best Kept Secret. Приготви се, защото София превзема морето.

Сезона в София беше закрит доста силно с парти във фабрика 126. Имаше две зали. В едната бяха познатите ни момчета от Murda Boyz, подкрепени от Кита, а на пулта бяха SAVA, TEKNIQ  и TYRBO. Със силно лайв изпълнение се представи FYRE. Новото в платформата беше женското присъствие във втората зала – мацките от BnB и изпълнението на ALEX и VLADY . Още помним това парти.

BKS е с главно действащо лице SAVA, а към него в Събота се присъединяват още Diamondz човекът, стоящ зад лондоският лейбъл BLUKU MUSIC, TYRBO – новата изгряваща underground звезда от 22 recordings, Jana & Bumboklaat.  Най-добрите селектори от София ще диктуват парти обстановката до ранни зори с последните хип-хоп парчета.

Вечерта няма да мине и без live acts. Бобката и Марсо – MURDA BOYZ са приготвили тежките рими, а може да чуеш и нещо ново от тях. На сцената ще се включи и варненската школа в лицето на Боро Първи, който ще “забатачи“ цялостната картинка. Изненадата за накрая е special guest-a – той не е един, а цяла банда. BNR от Русе, известни още като Bandata na Ruba завършват цялостната визия на BKS.

Очаква се да e доста голямо събитие, така че ако няма какво да правиш, събирай багажа и потегляй към морето, защото BKS и KITE BAR Градина те чакат! Няма да се спи!

20121418_1289744584458145_7637199531057332126_o

Още инфо относно партито можете да откриете в event-a в facebook!