Какво е общото между Beefeater Pink и село Ягода

Сещате се за един от онези дни, в които някой все едно е излял цяла чаша с дъждовни облаци, гарнирал я е със сиво, чудите се слънцето дали изобщо съществува и никак не ви е усмихнато. Напълно различен нюанс е чаша с новия Beefeater Pink – джин с вкус на розово и цвят на ягода. Обратното също е вярно. Отпиваме. Свобода, младост, провокация, щастие.

Екипът на Beefeater Pink иска да разлее завладяващия вкус там, където липсва светлина и цвят. Попада на сочно и вкусно звучащите села Розово и Ягода до Казaнлък, където противно на имената им е пълно със сивота. Отличителната напитка събира световноизвестните графити артисти Arsek и Erase с bibons и stefanyobadiaru.

Те забъркват концептуален коктейл от розови мисли, лондонска градска култура, младост и пънк под формата на два уникални графита. На една от сградите в село Розово вече грее и разпръсква светлина огромна ягода, наблюдавана от лондонския Биг Бен. А върху една от малкото общински сгради в село Ягода се е настанил надпис Pink.

Винаги имаме нужда от доза розово, от младост, модерен пънк, щипка Лондон, от чаша джин Beefeater Pink, а защо не и нова, непозната дестинация. Двете села са на 14км едно от друго и графитите са чудесен повод да отскочите до там.