Back To The Unity – BRING THE NOISE

Стартът на Back to the Unity е поставен преди почти 12 години в един изоставен завод в Борово, когато няколко групи и изпълнители се събират за първи път на „доста аматьорски начала“, както те самите казват, и решават да организират първото по това време подобно мероприятие. С времето идеята се разраства и увлича още повече хора.

Back to the Unity за пореден път събира доказани и доказващи се изпълнители, които поддържат пламъка на хип хоп културата жив и говорят от името на своето поколение. Точно заради това на 5 АПРИЛ Back To The Unity чества своето дванадесето издание с посланието “BRING THE NOISE“.

И този път имената, които ще може да се чуят на живо никак не са малко. Събитието няма как да мине без участието на ветераните X-TEAM и DJ SKILL, FARS и ЛОГО5, ATILA и разбира се героите на новото време – ЖЛЪЧ, ЯВКАТА ДЛГ, SECTA и още един куп заслужили артисти:
DJ AKASHA // 5 O’CLOCK // KERANOV & JAY // Ф4 ( MISHMASH & PARKMAN ) // ROOF RHYMEZ // SPLITKID // ПРИМ x NERVE // F-ACT & vWHY // AREA’51 /SCAR, YO, EBMC,VENN/ // АБстакт // SHUMERY TRIBE // WLD AND GRAFFITY ARTIST, B-BOY BATTLE, TATTOO ART and many more!

За първи път в историята по време на събитието ще се проведе BREAK BATTLE – така и четирите елемента на ХИП ХОП КУЛТУРАТА ще са заедно в една незаменима симбиоза!
На 5ти Април, две зали на MIXTAPE 5 ще се опитат да поберат всички желаещи да са част от най-обичаното събитие за БГ ХИП ХОП. Това както винаги се оказва трудна задача – местата в клуба са ограничени до 1000, а последните години винаги е SOLD OUT, така че ви съветваме да се сдобиете с билет навреме!

Продажба на билети: Bilet.bg

WE ARE MANY, WE ARE STRONG, WE ARE HIP HOP!!!