Новите Aztrek 96 и Aztrek Double Nu Pops

Advertisement
Истинските фенове на Reebok ще оценят новите попълнения в District, защото моделите Aztrek 96 и Aztrek Double Nu Pops пристигат в техните магазини. Маратонките, които са били супер хит сред бегачите от 90те, вече са с обновен дизайн и цветове, които не остават незабелязани.

Заслужава си новите модели да бъдат представени и от нови лица, затова ви срещаме с Даниела и Александра. Няма да се изненадаме, ако ги познавате от партита или сте ги срещали в софийските барове. Момичетата са много близки приятелки и споделят доста общи интереси – мода, музика, нощен живот и силни емоции. Освен това се изявяват от години като бармани в много клубове в столицата.

Даниела държи на активния начин на живот. Спортува редовно, интересува се от козметика, следи модни тенденции и световни списания – дори притежава VOGUE колекция. Aztrek 96 се вписаха идеално във визията й и изглеждат дори по-дръзки, бързи и по-динамични.

Моделът пресъздава перфектно духа на Reebok от средата на 90те. Вдъхновението идва от арихивите на марката, но без да пренебрегва съвременната стрийтстайл естетика. Включва Hexalite основа за омекотяване плюс пласт издръжлива гума върху подметката за допълнителен комфорт по време на движение. Цветовете също са издържани в стилистиката на оригиналите – бяла основа и елементи в пастелни цветове. Откриваме и типичния за Aztrek диамант върху предната част на обувката.

Александра освен като барман се изявява и като актриса. Има роли в реклами, видеоклипове и уеб сериали. Музиката е нейната голяма страст и посещава различни събития и клубове извън България. Следи модните тенденции и обожава вкусната и качествена храна. Aztrek Double Nu Pops носи същия непокорен дух.

Моделът наследява впечатляващата визия на Aztrek, но с още по-chunky подметка! Силуетът има силна изразена долна част и ъпдейтната състема за завързване, с която ни пренася директно в настоящето. Nu Pops се отличават и с цветовете – черни с бяла подметка и детайли в жълто, червено и синьо. Ако търсите не просто финален щрих на аутфита си, а маратонки, които ще обръщат погледите – това е вашият модел!

Aztrek 96 и Aztrek Double Nu Pops са онлайн и в магазините на Disctrict.

Фотограф: Глория Георгиева

Грим и коса: Валентин Блвк

Модели: Даниела и Александра