Audio Cream Bakery Gang влизат безцеремонно с новия си албум „ЛЕД“

След сериозният успех на миналогодишния албум „ACBG Tape“, момчетата от Audio Cream Bakery Gang изкараха втори албум носещ заглавието „ЛЕД“. TLay, D-ZastA, M1taka и GBT се стремят да вдигат нивото свсеки нов проект. Албумът съдържа 12 „леденостудени“ бенгъра, сред които featuring-и с Dim4ou, MISTA, VLADYMONEY, VenZy и HAARP.

Въпреки че в музиката са едни от пионерите на модерното българско звучене, както и едни от лицата, които най-често биват отъждествявани с „Трап” движението, момчетата от ACBG сякаш избутват настрана „БАЛИ-БАЛИ” тщ- те с пари, и подобните street life теми от последния им общ проект, като този път залагат и на звучене познато ни от по ранни техни проекти. „Designer”, „Всичко Добро” „Над нещата” са само-съзнателния рап, който ни липсваше от момчетата в последните две години, и връщайки се към него по един по-добър и усъвършенстван начин те само доказват защо биват гледани като едни от най иновативните артисти в страната.

Естествено уличния живот, „трап” стила и така популярното клубно звучене няма как да бъдат пропуснати в плейлиста на „ЛЕД” като ACBG забиват по силно от всякога в трап химните „В Форма”, ”МОТО” и „Гръм В Рая” където „DEEP DEEP IN THE TRAP”-ват с VLADYMONEY, както и тоталния клубен химн, който започва да набира голяма популярност „Махленски Закони” с Dim4ou.

Други интересни колаборации в албума биват в песните „Ненаситна“ ft HAARP , която се превръща в любима песен на жените с леко носталгично поп-фолк взаимствания припев изпълнен от TLay – „Малка черна рокля на голо, и горещо тяло от долу, ненастина е иска много, не издържа натиска са, викам споко”. „От Воле” ft MISTA, чийто клип излезе преди малко повече от месец, а песента определено „Мажи, дейба” , както и се пее в нея. Момчетата затварят албума с доста изненадващото парче „Като за Последно” с силно RnB звучене, където на припева им асистира VenZy , а песента с хармоничното си „Живеем за мига, като за последно гърмя” определено е достоен завършен на един разнообразен от към звучене и стил албум.

Преди няколко дни пуснаха втори видео клип към песента „Маха“. Клипът е дело на Георги Салпаров.

Може да слушате албума в SpotifyYou Tube и iTunes.


Ако искате да се сдобиете с физическо копие на албума може да го поръчате от www.audiocream.bg