Assassin's Creed x Supra Footwear

Assassin’s Creed в колаборация със Supra Footwear

Assasin’s Creed е може би една от най-популярните игри в света. А какво остава да говорим, когато някой реши да направи филм по същата тази игра? Няколко пъти сме виждали успешни и не толкова успешни интерпретации на любимите ни конзолни и компютърни игри. Надяваме се Assassin’s Creed да пожъне успех, както очакват всички.

С нетърпеливото очакване на филма, чиято премиера е на 21 декември, Supra Footwear вдигат градуса с лимитирана капсулна колекция, вдъхновена от пълнометражната продукция.

acxsupra-4-900x600acxsupra-2-900x600

 
Assassin’s Creed следва историята на Callum Lynch, изигран от Michael Fassbender, който чрез революционна технология открива, че той е потомък на мистично тайно общество на наемни убийци, отдадени да защитават свобoдната воля. Придобивайки всемогъщите знания и бойни способности на предшествениците си, Lynch става лидер в борбата за опазване на свободата на човечеството.

Във връзка с глобалния релийз на филма, Supra Footwear избират три ключови модела – Skytop III, Stacks II и Scissor, и ги обличат в разнообразни материали, вдъхновени от бронята, която носят героите във филма. Виж моделите тук:

assassins-creed-x-supra-collection18-900x601assassins-creed-x-supra-collection17-900x601assassins-creed-x-supra-collection3-900x601

 
Колаборацията между Supra Footwear и Assassin’s Creed ще можеш да я намериш съвсем скоро и в магазин MASSIVE. А докато чакаш търпеливо, гледай трелъра към филма тук: