Armour разказва за N.A.S.T.Y crew и предстоящите проекти

Armour от легендарното N.A.S.T.Y crew пусна клип към парчето „War Talk“. То е продуцирано от българската част на Bluku MusicDIAMONDZ. За Armour това е втори трак, продуциран от нашето момче, който е с доста агресивно звучене, типично в стила на изпълнителя.

N.A.S.T.Y е една от най-старите grime формации в Лондон. Създателят и е Marcus Nasty, който събира имена като KANO, D DOUBLE E, Footsie, Jammer, Hyper, Armour, Sharkey Major, Monkstar. След многобройни скандали част от тях напускат и идват нови обещаващи попълнения.

nasty

Ние успяхме да поговорим с Armour за N.A.S.T.Y. , за бъдещите му проекти и за работата му с DIAMONDZ:

Asphalt: Здравей, първо искаме да ти благодарим, че прие поканата за интервю и, че за нас е голяма чест.  Знаем, че ти си един от основоположниците на N.A.S.T.Y. Разкажи ни как беше тогава?

Armour: Здравейте, за мен е удоволствие.  Точно така, N.A.S.T.Y. беше една огромна част от по-късните ми тинейджърски години. Но моето първо crew се състоеше от мен, Dizzee Rascal и MC Adar. Storming се включи по-късно като диджей на хоум партита. Бяхме YSG – Young Gun Soldiers. Dizzee беше диджей, като в началото правехме изцяло записи на DNB. Grime сцената още не беше навлязла. Лека полека Dizzee започна да хваща микрофона и стана MC.

Screen Shot 2017-02-02 at 3.09.32 PM

Asphalt: Последните години имаше затишие. Какво се случва около теб сега?

Armour: Имам прекрасна жена, от която имам 4 страхотни хлапета и се чувствам наистина щастлив. Нещата се наредиха толкова добре и сметнах, че имам доста нови неща за споделяне. Исках да оставя моето послание към хората, затова се свързах с D Double и всичко потръгна лека по лека.

Asphalt: Кога започна да работиш с Bluku Music?

Armour: От средата на ноември, мисля. Наистина за мен е огромно удоволствие

Asphalt: “War Talk” е доста агресивен трак, който ни напомня за старите парчета. Какво искаш да кажеш с него?

Armour : Ако се вслушате сериозно в думите и текста, ще усетите че има много дълбок замисъл.

Asphalt: Работиш с DIAMONDZ за втори път. Първият проект беше „Wheel Riddim“ и сега този трак. Предстоят ли нови проекти с него или самостоятелно?

Armour: Разбира се, очаквайте още много с DIAMONDZ. Той е един от хората, които ме приеха като приятел и започнаха веднага работа с мен.  Отделно съм се заел с EP-то Hot Water, което съвсем скоро ще ви взриви.

Asphalt: Сигурни сме и нямаме търпение да го чуем. Благодарим ти още веднъж и успех. 

Armour: Благодаря и аз. Успех!

Определено ще очакваме новия албум на Armour, а също така чухме, че и покрай DIAMONDZ се  случват сериозни неща. Следете за повече инфо!