Amnesia Skate Family става на 13

Изминаха повече от 13 години откакто група приятели се събраха и почнаха да карат, 13 години откакто отвориха първия скейтшоп в Сливен, 13 години изпълнени с много приятни емоции.

За толкова много време момчетата от Amnesia допринесоха изключително много за развитието на скейт сцената, както в града така и в страната. За този период организираха редица състезания, не спираха да спонсорират карачи и не пропускаха година, в която да не изкарат филм или тур видео. Освен това те са виновни за откриването на първия закрит скейт парк в страната и помогнаха ужасно много за появата на този в Бургас. А за капак миналата година направиха колаборация с европейската скейт фирма Nomad, за която кара и Владимир Иванов-Гибона. И най-якото е, че не спират, а продължават и се стремят да бъдат вдъхновение за всички останали.

Ето, че с наближаването на рождения ден, от Amnesia изскочиха с интересна новина. И тази година няма да премине само с парти, а ще можеш да видиш премиерата на новия филм – Amnesia Forever.

765432

Следващата събота (17 декември) освен за яка музика, ще трябва да се подготвиш и за поредната доза брутално каране. Кадрите са от нестандартни места като Полски Тръмбеш, до едни от най-известните локации в Европа – Хага, Инсбрук, Копенхаген, Атина и други. Във филма участват всички карачи на отбора, както и голяма част от техните приятели. Това обаче не е всичко, вечерта включва и фото изложба на Ивайло Дончев. Не нея ще бъдат показани снимки от всички места, на които са карали. Иво е човекът, който запаметява всеки един момент на Amnesia Skate Team през всички тези години и последно снима в Сарагоса и Хага . Занимава се с фотография от 10 години и определено има какво да ти покаже.

Последното, с което могат да се похвалят от Amnesia е, че техния труд вдъхнови Велислав Балдев и LYON VISUALS. В десет минутен филм те са успели да разкажат за  голяма част от тяхната история и нещата, през които са преминали.

Партито на Amnesia Skate Family е събота (17 декември) в клуб Тангра, град Сливен. За доброто настроение на всички гости ще се погрижи Funktool.